Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'refresh token'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Welcome
    • General
    • Feature Requests
    • Content Requests
    • Ideas Exchange
  • Products
    • Sage Business Cloud Accounting
    • Sage X3
  • Services
    • Banking Service
  • SAGE X3 Developers's Topics

Categories

  • What's New?
  • Innovate and Co-create
  • Scale and Grow
  • Supporting You

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Job Title

Found 1 result

  1. Hey! I managed to set up the auth request via Postman and received access and refresh token. I stored the refresh token in our database and was able to make further api requests with php. For oauth params i was using grant_type 'refresh_token', and for data i provided something like this: $this->oauthParams = array( 'client_id' => '[my client id]', 'client_secret' => '[my client secret]', 'grant_type' => 'refresh_token', 'refresh_token' => $refreshToken, ); And this was working fine for about 3, 4 days. Then suddenly, without changing any of this code since the first setup (i checked git history and all), this stopped working. Every call for getting new tokens results in a "failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request" response. What could be the cause of this issue? Is there a better, more stabile way of getting the access to api? Thank you for your time :)
×
×
  • Create New...